social

/FOTO/ Tragedie în Bender. Un bărbat a murit, după ce tavanul casei s-a prăbușit peste el

17 iulie 2021, ora 17:47
Distribuie:

Un caz tragic s-a produs vineri în orașul Bender. Un bărbat de 57 de ani a murit, după ce tavanul casei s-a prăbușit peste el. Corpul neînsuflețit al acestuia a fost descoperit de către soție, care se întorcea de la serviciu. 

Cuplul a cumpărat recent o casă veche, pe care au decis să o renoveze. În timpul lucrărilor, o parte din acoperiș și un perete din interior au fost demolate. Întortocându-se de la serviciu, femeia a observat că acoperișul este prăbușit, iar soțul ei se află sub dărâmături, fără suflare.

Tavanul ar avea o grosime de 20 de centimetri și o greutate de o tonă. Acesta s-ar fi prăbușit cu puțin timp, după ce bărbatul a demolat pereții din interior. Ajunși la fața locului, oamenii legii au constatat decesul acestuia.

Distribuie:
Dacă ți-a plăcut acest material - te invităm să-l distribui pe rețelele de socializare pentru ca să afle și prietenii tăi.
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetelegram