/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/Horoscop 18 iulie/ Săgetătorii vor trebui să devină un etalon de diplomație și inteligentă

missing
18 iulie 2021, ora 09:01

Horoscop Berbec: Începe o perioadă în care va conta foarte mult cât de atent vei fi la tot ce spui, unde îți pui lucrurile, cum conduci și pe unde mergi. Se anunță pericole asociate cu deplasările, de orice fel.

Horoscop Taur: Vei avea ocazia, în perioada următoare, să descoperi și să rezolvi una dintre slăbiciunile tale, tendința de a ascunde adevărul, de dragul unui câștig material. Vei afla valoarea reală a banilor obținuți așa.

Horoscop Gemeni: Ar fi bine să fii mult mai atent la ce spui, la ce scrii și la ce mesaje lansezi până în primăvara anului viitor. La fel de atent trebuie să fii și la semnalele pe care ți le trimite propriul corp.

Horoscop Rac: Pot să apară unele simptome deosebit de neclare, care să nu te ajute cu nimic, dar să îți întunece gândurile în perioada următoare. Este bine să îți păstrezi cumpătul și o fărâmă de optimism.

Horoscop Leu: Va trebui să fii mai prudent, câteva luni bune, când accepți propunerile care vin de la prieteni sau rude, dar și când îți faci planuri pe baza unor informații nesigure

Horoscop Fecioară: Există un risc major de compromitere a imaginii publice în lunile următoare. Totul poate porni de la vorbe, de la informații cărora le acorzi prea multă greutate.

Horoscop Balanță: Vine o perioadă în care tentația va lua o altă înfățișare, se va insinua în relațiile cu cei aflați la distanță sau cu cei față de care ai avut întotdeauna un mare respect.

Horoscop Scorpion: Este bine să acorzi mai multă atenție tuturor investițiilor, modurilor în care îți economisești banii și planurilor pe care ți le-ai făcut în acest domeniu. Vin vremuri tulburi pentru tine și trebuie să fii pregătit.

Horoscop Săgetător: Va trebui să devii un etalon de diplomație și de gestionare inteligentă a situațiilor ambigui în lunile următoare, pentru a putea păstra parteneriatele în care ești implicat.

Horoscop Capricorn: Starea de sănătate poate deveni, în lunile următoare, un motiv de îngrijorare, câteodată justificat, câteodată nu prea. Munca poate fi mai stresantă, poate și din cauza fluctuațiilor în starea de sănătate.

Horoscop Vărsător: Există riscul unor neînțelegeri majore cu cei dragi în perioada următoare, genul acela de problemă care pornește de la o vorbă proastă și ajunge conflict pe care nu vrea nimeni să-l stingă.

Horoscop Pești: Relația cu familia poate deveni o sursă de probleme, din cauza cuvintelor aruncate de ambele părți, de cele mai multe ori fără o bază reală. Este bine să fii mai prudent și să păstrezi o oarecare distanță.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram