/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

/FOTO/ Se întâmplă la o zi după ce a apărut într-o fotografie alături de Dodon. Partidul Schimbării anunță plecarea din formațiune a unui vicepreședinte

19 iulie 2021, ora 13:35

Partidul Schimbării anunță plecarea din formațiunea politică a vicepreședintelui Sergiu Postică. Se întâmplă la o zi după ce Postică a postat pe pagina de Facebook a restaurantului pe care îl deține o fotografie alături de președintele Partidului Socialiștilor din Republica Moldova (PSRM), Igor Dodon, invitat duminică la o nuntă în localul cu pricina. 

Imaginea cu Sergiu Postică și Igor Dodon a fost ștearsă la scurt timp de pe pagina restaurantului, după ce a generat o serie de comentarii negative.

Sursa foto: Replica Media

„Stimați prieteni! Astăzi dimineața a fost depusă și acceptată cererea de plecare din rândul membrilor Partidului Schimbării a dlui Sergiu Postică. Suntem convinși că asta este unica decizie corectă în stiuația creată” se menționează în mesajul celor de la Partidul Schimbării, condus de Ștefan Gligor.

I-am solicitat un comentariu lui Sergiu Postică. Acesta ne-a spus la telefon că colegii de partid l-au criticat pentru această întâmplare, așa că a scris cerere de demisie din inițiativă proprie.

„Cererea am scris-o eu personal, am transmis-o domnului președinte de partid, Ștefan Gligor. Motivul a fost că mai mulți colegi din partid au fost indginați de apariția mea în acea poză. Fiind sigur că Dodon era oaspete la noi, l-am primit frumos, am făcut o poză, respectiv celor de la parrid nu le-a plăcut. Nu mi-au cerut direct să demisionez dar mi-au zis că asta e cea mai mare gafă pe care am făcut-o eu până acum. A fost inițiativa lui Dodon de a face poza, el s-a arătat încântat de deservire”, ne-a spus Postică.

Anterior, omul de afaceri Sergiu Postică a adus mai multe critici în adresa PSRM și a lui Igor Dodon. Mai mult, recent, liderul Partidului Schimbării, Ștefan Gligor a acuzat CNA și PG că l-ar fi persecutat pe Postică la comanda socialiștilor.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram