Partidul Schimbării anunță plecarea din formațiunea politică a vicepreședintelui Sergiu Postică. Se întâmplă la o zi după ce Postică a postat pe pagina de Facebook a restaurantului pe care îl deține o fotografie alături de președintele Partidului Socialiștilor din Republica Moldova (PSRM), Igor Dodon, invitat duminică la o nuntă în localul cu pricina. 

Imaginea cu Sergiu Postică și Igor Dodon a fost ștearsă la scurt timp de pe pagina restaurantului, după ce a generat o serie de comentarii negative.

Sursa foto: Replica Media

„Stimați prieteni! Astăzi dimineața a fost depusă și acceptată cererea de plecare din rândul membrilor Partidului Schimbării a dlui Sergiu Postică. Suntem convinși că asta este unica decizie corectă în stiuația creată” se menționează în mesajul celor de la Partidul Schimbării, condus de Ștefan Gligor.

I-am solicitat un comentariu lui Sergiu Postică. Acesta ne-a spus la telefon că colegii de partid l-au criticat pentru această întâmplare, așa că a scris cerere de demisie din inițiativă proprie.

„Cererea am scris-o eu personal, am transmis-o domnului președinte de partid, Ștefan Gligor. Motivul a fost că mai mulți colegi din partid au fost indginați de apariția mea în acea poză. Fiind sigur că Dodon era oaspete la noi, l-am primit frumos, am făcut o poză, respectiv celor de la parrid nu le-a plăcut. Nu mi-au cerut direct să demisionez dar mi-au zis că asta e cea mai mare gafă pe care am făcut-o eu până acum. A fost inițiativa lui Dodon de a face poza, el s-a arătat încântat de deservire”, ne-a spus Postică.

Anterior, omul de afaceri Sergiu Postică a adus mai multe critici în adresa PSRM și a lui Igor Dodon. Mai mult, recent, liderul Partidului Schimbării, Ștefan Gligor a acuzat CNA și PG că l-ar fi persecutat pe Postică la comanda socialiștilor.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!