La vărsători există riscul unor neînțelegeri cu cei dragi, scorpionilor li se recomandă să acorde atenție investițiilor, iar leii ar trebui să fie prudenți în zilele ce vin. Vedeți ce au pregătit astrele pentru 20 iulie.  

Horoscop Berbec – 18 iulie 2021: Începe o perioadă în care va conta foarte mult cât de atent vei fi la tot ce spui, unde îți pui lucrurile, cum conduci și pe unde mergi. Se anunță pericole asociate cu deplasările, de orice fel.

Horoscop Taur – 18 iulie 2021: Vei avea ocazia, în perioada următoare, să descoperi și să rezolvi una dintre slăbiciunile tale, tendința de a ascunde adevărul, de dragul unui câștig material. Vei afla valoarea reală a banilor obținuți așa.

Horoscop Gemeni – 18 iulie 2021: Ar fi bine să fii mult mai atent la ce spui, la ce scrii și la ce mesaje lansezi până în primăvara anului viitor. La fel de atent trebuie să fii și la semnalele pe care ți le trimite propriul corp.

Horoscop Rac – 18 iulie 2021: Pot să apară unele simptome deosebit de neclare, care să nu te ajute cu nimic, dar să îți întunece gândurile în perioada următoare. Este bine să îți păstrezi cumpătul și o fărâmă de optimism.

Horoscop Leu – 18 iulie 2021: Va trebui să fii mai prudent, câteva luni bune, când accepți propunerile care vin de la prieteni sau rude, dar și când îți faci planuri pe baza unor informații nesigure/

Horoscop Fecioară – 18 iulie 2021: Există un risc major de compromitere a imaginii publice în lunile următoare. Totul poate porni de la vorbe, de la informații cărora le acorzi prea multă greutate.

Horoscop Balanță – 18 iulie 2021: Vine o perioadă în care tentația va lua o altă înfățișare, se va insinua în relațiile cu cei aflați la distanță sau cu cei față de care ai avut întotdeauna un mare respect.

Horoscop Scorpion – 18 iulie 2021: Este bine să acorzi mai multă atenție tuturor investițiilor, modurilor în care îți economisești banii și planurilor pe care ți le-ai făcut în acest domeniu. Vin vremuri tulburi pentru tine și trebuie să fii pregătit.

Horoscop Săgetător – 18 iulie 2021: Va trebui să devii un etalon de diplomație și de gestionare inteligentă a situațiilor ambigui în lunile următoare, pentru a putea păstra parteneriatele în care ești implicat.

Horoscop Capricorn – 18 iulie 2021: Starea de sănătate poate deveni, în lunile următoare, un motiv de îngrijorare, câteodată justificat, câteodată nu prea. Munca poate fi mai stresantă, poate și din cauza fluctuațiilor în starea de sănătate.

Horoscop Vărsător – 18 iulie 2021: Există riscul unor neînțelegeri majore cu cei dragi în perioada următoare, genul acela de problemă care pornește de la o vorbă proastă și ajunge conflict pe care nu vrea nimeni să-l stingă.

Horoscop Pești – 18 iulie 2021: Relația cu familia poate deveni o sursă de probleme, din cauza cuvintelor aruncate de ambele părți, de cele mai multe ori fără o bază reală. Este bine să fii mai prudent și să păstrezi o oarecare distanță.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!