Victoriabank lansează Credit Overdraft IMM pentru a sprijini întreprinderile mici și mijlocii prin oferirea unor împrumuturi avantajoase și fără mari bătăi de cap.

Creditul Overdraft IMM este destinat fluidizării fluxului de numerar și are drept scop preîntâmpinarea nevoilor activității curente ale companiei.

  • Împrumutul poate fi accesat  atât de clienții existenți ai băncii, cât și de clienții noi 
  • Suma maximă a creditului este de 1 250 000 de lei, iar cea minimă –  10 000 de lei

Procesul de creditare are loc rapid și comod, deoarece este nevoie de un  pachet minim de documente. Împrumutul este acordat fără garanții materiale și e simplu de utilizat.   

Alte avantaje: 

  • Resursele creditare pot fi accesate direct  din contul curent 
  • Banii  din limita aprobată pot fi utilizați oricând în perioada valabilității creditului, fără prezentarea unor documente justificative
  • Acoperirea/rambursarea/diminuarea automată zilnică a soldului overdraftului din suma disponibilă în contul curent la final de zi, astfel se diminuează dobânda calculată
  • Rambursarea se face direct prin sumele încasate în contul curent al companiei
  • Fără tranșe de rambursare – overdraftul este rambursat la scadență
  • Termenul overdraftului este de 12 luni, cu posibilitatea de prelungire
  • Redimensionarea automată la șase luni a mărimii overdraftului în funcție de rulajele efectuate
  • Sumele rambursate pot fi reutilizate în întreaga perioadă de valabilitate a facilității.

Pentru a accesa creditul Overdaft IMM, adresați-vă la orice unitate Victoriabank

Victoriabank investește în digitalizare

În 2018, Banca Transilvania, cel mai mare grup financiar din România, devine acționar majoritar al Victoriabank, alături de BERD. Investițiile în platformele digitale sunt o prioritate, acestea reprezentând viitorul. Victoriabank este prima bancă care a introdus plățile cu telefonul, prin aplicația gratuită VB24 Pay, iar în 2019 plățile cu Garmin Pay. Utilizatorii de carduri își pot gestiona conturile de la distanță, prin: VB24 Web, VB24 Mobile, iar persoanele juridice prin VB24 Business. Victoriabank este inclusă în Registrul global al furnizorilor de servicii Visa în ceea ce privește securitatea plăților digitale.

(P.) Acest material este un articol comercial și nu prezintă punctul de vedere al redacției TV8. Instituția nu poartă responsabilitate pentru conținutul textului de mai sus.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!