/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 784: Atac sângeros la Cernihov și incendiu puternic în Crimeea. Zelenski convoacă Consiliul Ucraina-NATO

/VIDEO/ Mesajul de adio al Ambasadorului Dereck J. Hogan: „Mulțumesc, Moldova, ai avut un impact enorm asupra vieții mele și te voi păstra în inimă"

missing
20 iulie 2021, ora 17:41

Ambasadorului SUA la Chișinău, Dereck J. Hogan, a transmis un mesaj de adio cu ocazia încheierii mandatului său în Republica Moldova. Acesta i-a mulțumit țării noastre pentru oportunitate, precizând că pleacă din funcție știind că relația dintre cele două state „este puternică și în creștere”.

Diplomatul a precizat că în timpul mandatului său, ambasada SUA a cooperat îndeaproape cu agricultorii și mediul de afaceri pentru a îmbunătăți oportunitățile economice, cu autoritățile din domeniul sănătății publice pentru combaterea pandemiei de COVID-19 și cu guvernul Republicii Moldova în realizarea inițiativelor interne și internaționale.

„Plec, știind că relația noastră este puternică și în creștere. Am conlucrat cu mulți oficiali devotați. Aceștia au o viziune clară pentru viitorul Moldovei și sunt sigur că vor fi în stare să depășească orice provocări. Doresc să le mulțumesc tuturor celor care mi-au demonstrat ospitalitate, amabilitate și generozitate pe timpul șederii mele aici. Mulțumesc, Moldova, pentru această minunată oportunitate. Ai avut un impact enorm asupra vieții mele și te voi păstra în inimă”, a spus Dereck J. Hogan.

Dereck J. Hogan își încheie mandatul de ambasador al SUA în Republica Moldova. Președintele SUA l-a numit în locul acestuia pe diplomatul Kent Doyle Logsdon.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram