Război în Ucraina, ziua 220: Leand-lease și avertizarea SUA, iar Kadîrov cere bombă atomică. GUR: Vom reveni la frontiera din 1991

comerciale

Festivalul Tău de Muzică Populară ”ACASĂ” revine cu cea de-a doua ediție

21 iulie 2021, ora 12:37
Distribuie:

După cum a promis, compania iTicket continuă tradiția și îi reunește pe toți în cadrul unui nou concert extraordinar. Acesta este dedicat tuturor celor care se întorc ”Acasă” după o lungă perioadă în care nu și-au văzut casa părintească și oamenii dragi, celor care iubesc arta și muzica neamului nostru. Evenimentul va avea loc pe data de 13 august, începând cu ora 19:00. Pentru că însăși titlul festivalului semnifică reîntoarcerea la origini, locația rămâne a fi aceeași ca în ediția precedentă, și anume Teatrul Verde. 

Acasă este locul în care te simți în siguranță și dai frâu liber sentimentelor, ești în armonie cu tine însuți și îți găsești echilibrul, te bucuri de viață și savurezi timpul petrecut alături de cei dragi. Acest eveniment nu reprezintă doar valorificarea tradițiilor, a patrimoniului cultural, care ne identifică ca popor și ne unește pe noi toți, dar și regăsirea sinelui, fiind o călătorie spre origini. În sânul naturii, vei simți vibrația sufletului cântând la unison cu acordurile muzicale, iar emoțiile adânc înrădăcinate și amintirile cele mai de preț vor prinde aripi.

În cadrul festivalului vor evolua artiști emeriți ai neamului nostru, dar și interpreți de valoare din România.

– Fuego (România)

– Mioara Velicu (România)

– Adriana Ochișanu

– Igor Cuciuc

– Cornelia Ștefăneț

– Gabriel Nebunu

– Ansamblul ”Ștefan Vodă”

Soliștii vor fi acompaniați de Orchestra Extinsă Fluieraș, condusă de Frații Ștefăneț.

Nu rata această experiență unică și vino împreună cu familia ”ACASĂ”

Organizator: iTicket

Partener General: NEWTON House

Partener: Vinuri și spumante ”Dor”

Biletele pot fi procurate în rețeaua iTicket: https://iticket.md/event/acasa

Pentru a vedea cum s-a desfășurat prima ediție, accesează acest link: https://www.youtube.com/watch?v=BiQCJ6kCkpQ

(P.) Acest material este un articol comercial și nu prezintă punctul de vedere al redacției TV8. Instituția nu poartă responsabilitate pentru conținutul textului de mai sus.

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram