Leii sunt astăzi foarte dinamici, însă puțin prea centrați pe interesele proprii, în timp ce Balanțele ar putea avea parte de unele dezamăgiri de moment. Ce rezervă astrele pentru fiecare zodie în parte aflați din Horoscopul de astăzi, 21 iulie. 

Berbec: Este un moment bun pentru a reconsidera anumite concluzii la care ai ajuns, mai ales pe cele amare, legate de calitatea unor relații cu persoane pe care le admiri sau le respecți în mod deosebit.

Taur: Ai parte de o zi care îți poate aduce în dar un moment de întrerupere a șirului de gânduri negre legate de viitorul tău profesional sau de soarta unor relații importante.

Gemeni: Contează foarte mult orice moment în care vei reuși să te detașezi de ideile care îți tot aleargă prin minte de ceva vreme. Cei din jur ar putea avea, fără vreun efort, idei mult mai inspirate.

Rac: Ar fi bine să îți creezi o bulă proprie în care să nu pătrundă nimic, fără permisiunea ta. În felul acesta, te vei asigura că stai departe de orice sursă de stres nedorită.

Leu: Ești foarte dinamic, dar poate puțin prea centrat pe interesele proprii, ceea ce ar putea dăuna relațiilor cu cei dragi și nu numai. Sinceritatea e leacul cel mai bun în astfel de momente.

Fecioară: Este o zi în care exprimarea adevărului este aproape obligatorie, ca o condiție pentru a păstra calitatea relațiilor cu cei din familie. Dacă aceasta nu există, ar fi momentul să te ocupi de ea.

Balanță: Sunt posibile unele dezamăgiri, de moment, provocate de ciocnirea dintre ceea ce credeai tu și realitate. Este important să ții cont de ceea ce ți se spune astăzi, mai ales din anturajul apropiat.

Scorpion: Dacă abordezi responsabilitățile profesionale ca un om orgolios, vei avea doar de pierdut. Dacă accepți faptul că orice poziție superioară altora este temporară, vei câștiga înțelepciune.

Săgetător: Multe nu-ți sunt pe plac și în astfel de momente nu doar că nu știi foarte clar ce e de făcut, dar te mai lași și în voia unor opinii care nu corespund cu natura ta interioară.

Capricorn: E nevoie de sinceritate pentru a depăși momentele mai dificile din relațiile cu cei din familie sau cu partenerii de afaceri. Poate părea că vei pierde ceva, pe moment.

Vărsător: Îți lipsesc multe dintre cele pe care acum le mai găsești doar în amintire și ar fi păcat să te lași în voia acestor gânduri care nu fac decât să te descurajeze.

Pești: Întregul context are o dinamică specială care te invită la sinceritate, în special cu tine, în prima etapă. Cei dragi își văd de-ale lor și par să nu-ți ducă lipsa, dar e doar o impresie.

Sursa: Libertatea.ro

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!