/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Sheriff Tiraspol a câștigat în fața campioanei Armeniei

21 iulie 2021, ora 18:10

Echipa Sheriff Tiraspol a întrecut cu 1-0 pe campioana Armeniei, Alashkert Erevan. O victorie în retur califică echipa moldoveană în grupele Ligii Campionilor, transmite MOLDPRES.

Potrivit Federației Moldovenești de Fotbal, golul victoriei a fost înscris de Henrique de Susa Silva în minutul 85. Returul este programat la Tiraspol, pe 28 iulie.

În cazul calificării în următoarea etapă a competiției, Sheriff va juca cu echipa câștigătoare a confruntării dintre Kairat Almatî și Steaua Roșie Belgrad.

Sheriff Tiraspol a mai jucat în grupele cupelor europene în sezonul 2017/2018. Atunci, campioana moldoveană s-a clasat pe locul trei într-o grupă cu Lokomotiv Moscova, FC Copenhaga și Zlin (Cehia). Formația tiraspoleană a acumulat 9 puncte, la egalitate cu FC Copenhaga, însă danezii s-au calificat în șaisprezecimile de finală grație rezultatelor din meciurile directe.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram