/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: Odesa și Kiev – supuse atacurilor cu drone. Cel puțin șapte persoane au fost rănite

/VIDEO/ Profesiile viitorului, cu purtătorul de cuvânt al MAEIE, Daniel Vodă. „Comunicarea nu se face în vederea lustruirii imaginii cuiva”

missing
21 iulie 2021, ora 10:54

Își face job-ul cu dedicație, este tânăr și entuziast, iar datorită ideilor sale inovative a adus domeniul în care activează la un alt nivel. Vorbim despre Daniel Vodă, purtător de cuvânt la Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene de la Chișinău. Pe Daniel l-a ales meseria, și nu invers. L-a ajutat, ce-i drept, în acest sens, experiența de la radio, activitatea în societatea civilă, precum și cea în diplomație.

Daniel este un exemplu clar care demonstrează că un comunicator bun nu trebuie să aibă neapărat experiența unui facultăți de profil în spate. Pune un accent aparte pe comunicarea eficientă în echipa cu care lucrează și crede că o relație bună dintre un purtător de cuvânt și instituția pe care o reprezintă trebuie să aibă în mod obligatoriu la bază respectul.

 

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram