/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

A furat telefonul unui taximetrist, după ce l-a adus la destinație. Ce riscă un tânăr de 16 ani

22 iulie 2021, ora 14:36

Un taximetrist a rămas fără telefonul mobil, după ce clientul i l-a furat când l-a adus la destinație. Incidentul a avut loc la sfârșitul lunii iunie, pe o stradă din sectorul Buiucani al Capitalei.

Victima, un bărbat de 55 de ani, a relatat polițiștilor că era la muncă și printr-o aplicație online a primit o comandă pe Mircea cel Bătrân cu deplasarea în sec. Buiucani. În automobil a urcat un tânăr care a indicat că destinația este Alba-Iulia. Ulterior, ajungând la destinație, acesta i-a furat telefonul mobil de model Xiaomi Redmi 9, după care a fugit printre blocurile de locuit.

Oamenii legii au identificat și reținut bănuitul – un minor de 16 ani locuitor al Capitalei, care și-a recunoscut vina. Minorul este cercetat penal în stare de libertate pentru jaf. El riscă închisoare pe un termen de la 5 la 7 ani.

Autor: Constantin Cemurtan

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram