/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

/DOC/ Cipru a inclus R. Moldova în lista statelor cu risc înalt de infectare. Ce trebuie de prezentat, obligatoriu, la intrarea în țară

missing
22 iulie 2021, ora 18:03

Cipru a inclus R. Moldova în categoria roșie, adică a statelor cu risc înalt de infectare cu COVID-19. Astfel, pentru moldoveni, la intrarea în Cipru, este obligatoriu prezentarea unui test molecular de tip PCR cu rezultat negativ pentru infecția cu SARS-CoV-2, efectuat cu 72 ore înainte de călătorie, precum și efectuarea celui de-al doilea test PCR, pe cheltuială proprie, la sosirea pe aeroport. Totodată, se instituie măsura autoizolării până anunțarea rezultatului testului SARS-CoV-2, informează Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene.

Potrivit unei note a ministerului, toate persoanele care vor călători în Republica Cipru trebuie să se înregistreze pe platforma – https://cyprusflightpass.gov.cy, cu cel puțin 24 de ore înainte de sosirea în țară.

Alături de R. Moldova, Cipru a introdus în lista țărilor cu risc înalt de infectare și Rusia, Luxemburg, Olanda, Spania, Malta, Portugalia, Emiratele Arabe Unite, Ucraina, Egipt, Belarus, Armenia, Georgia, Bahrein, Regatul Unit, Kuweit, Bosnia si Herțegovina, Muntenegru, Albania, Brunei, Coreea de sud, Andorra, San Marino.

În conformitate cu decizia Guvernului Republicii Cipru, începând cu 9 iulie 2021 accesul în spațiile publice de tip închis este posibil doar cu prezentarea:
• Testului PCR
• Testului rapid (Rapid test – accesibil cu titlu gratuit în centrele de testare propuse de
către Guvernul Republicii Cipru )
• Confirmării însănătoșirii (test serologic)
• Confirmării imunizării

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram