/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: Odesa și Kiev – supuse atacurilor cu drone. Cel puțin șapte persoane au fost rănite

/FOTO/ Prințul George împlinește 8 ani! Familia regală britanică a publicat o nouă fotografie memorabilă cu micul omagiat

missing
22 iulie 2021, ora 09:30

Cel mai mare dintre cei trei copii ai ducilor de Cambridge, William și Kate, prințul George, împlinește astăzi opt ani. Cu această ocazie specială, familia regală a publicat o nouă fotografie memorabilă cu micul omagiat. 

Fotografia a fost realizată de mama lui George şi îl arată pe prinț aşezat pe capota unei maşini. Kensington Palace a transmis că fotografia a fost făcută la începutul acestei luni, în Norfolk, estul Angliei, unde familia îşi are reşedinţa din afara Londrei.

Prinţul George este al treilea în linia succesiunii la tronul Marii Britanii, după bunicul lui, prinţul Charles, şi după tatăl lui, prinţul William.

George Alexander Louis s-a născut în data de 22 iulie 2013, la o clinică privată din Londra. Prinţul William şi Kate publică, încă de la prima aniversare a fiului lor, imagini cu el şi au adoptat aceeaşi practică şi în cazul celorlalţi doi copii ai lor, prinţesa Charlotte, în vârstă de 6 ani, şi prinţul Louis, în vârstă de 3 ani.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram