Săgetătorii ar trebui să fie prudenți în tot ceea ce fac astăzi, iar Racii s-ar putea simți copleșiți de anumite semnale negative pe care le vor primi. Ce rezervă astrele pentru fiecare zodie în parte, aflați în continuare. 

Berbec: Ar fi bine să ții mai mult la liniștea ta sufletească și în felul acesta să găsești puterea de a renunța la orice motiv de conflict, înainte ca acesta să înceapă.

Taur: Nimic nu e atât de simplu cum pare, dar nici atât de complicat pe cât vei fi tu tentat să crezi, pe parcursul acestei zile. Este important să fii calm, ca să poți evalua corect totul.

Gemeni: Din păcate, așa cum ai avut ocazia să observi în ultimele zile, propriile gânduri aduc tentațiile cele mai mari și e greu să reziști. Este necesar un efort de limpezire a minții, în fiecare moment.

Rac: S-ar putea să te simți copleșit de anumite semnale negative pe care le vei primi astăzi și din anturajul apropiat și de la prieteni mai vechi. Dar e doar un moment, mai dificil, ce e drept.

Leu: Unele proiecte se întrerup, din cauză că realitatea a dovedit că erau prea fanteziste, altele se schimbă radical, odată cu îndepărtarea celor cu care le-ai discutat.

Fecioară: Teoretic, ai motive să te simți bine, să fii mulțumit de anumite reușite, dar ceva lipsește și această senzație poate deveni predominantă, dacă îi vei permite.

Balanță: Este important să fii permeabil față de ideile noi, dar să menții și o oarecare distanță, de siguranță, ca să poți analiza cu propria minte în ce crezi și în ce nu.

Scorpion: Sunt multe neajunsuri și în relațiile cu rudele și cu prietenii, dar vei găsi puterea de a trece peste ele, dacă vei dori acest lucru. La un moment dat, vei auzi și explicațiile necesare pentru aceste situații.

Săgetător: Faci un pas, cu sau fără voia ta, și ajungi în atenția unui grup anume, mai mare sau mai mic. Problema e că nu e neapărat un lucru bun și, de aceea, ar fi bine să fii prudent în tot ce faci.

Capricorn: Lucrezi, din nou, la planuri, dar fără entuziasmul de altădată și fără generozitatea pe care ai avut-o acum ceva timp. Este important să ai măsură, dar să nu devii zgârcit.

Vărsător: Te vezi nevoit să te întorci la calcule, economii, decizii prudente și alte elemente de organizare a finanțelor. Chiar dacă nu-ți sunt pe plac, toate sunt necesare.

Pești: Ar fi bine să ții cont de faptul că propriile idei pot fi greșite, poate și din cauză că ai pornit de la un alt șir de erori de evaluare. În felul acesta, te vei păstra în limitele bunului simț în tot ce faci.

Sursa: Libertatea.ro

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!