Ați 128 de moldoveni au fost diagnosticați cu COVID-19, după efectuarea a 5 213 teste. Din numărul cazurilor noi, cele mai multe, 60 au fost înregistrate în regiunea transnistreană. Datele au fost prezentate de Ministerul Sănătății.

Din numărul total de cazuri, cinci sunt de peste hotare. Trei au fost importate din Rusia și două – din Germania. Printre persoanele infectate se numără și un lucrător medical. Bilanțul cazurilor de COVID-19 în țara noastră a ajuns la 258 365.

În total, în cadrul instituțiilor medico-sanitare spitalicești, sunt internate 210 persoane infectate. 50 sunt în stare extrem de gravă. Șapte pacienți sunt conectați la aparate de respirație asistată.

Alte 117 persoane au fost vindecate. În total, 251 242 de persoane au fost tratate de COVID-19. În tratament la domiciliu cu forme ușoare și moderate de COVID-19 se află 601 persoane. 20 612 sunt sub supraveghere la domiciliu.

Din nefericire, patru persoane au pierdut lupta cu infecția. Este vorba despre trei femei și un bărbat.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!