/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 783: Lupte grele, pericol atomic și noi reguli de mobilizare! Oficial: 3 mari amenințări pentru Moldova

Mercedes-Benz devine producător de maşini electrice până în 2030! Strategia actualizată a companiei

missing
22 iulie 2021, ora 16:15

Compania Mercedes-Benz a ales ziua de 22 iulie 2021 pentru a anunţa o strategie actualizată în procesul de electrificare în masă, lansat la nivel cel puţin european nu numai de către jucătorii cheie de pe piaţa auto, ci şi impus de către unele autorităţi precum Comisia Europeană.

Germanii au decis să mute data limită când vor fi producători de electromobile doar, de la 2039 înapoi la 2030! Astfel, Mercedes-Benz spune că va deveni doar producător de maşini electrice până în anul setat, acolo unde condițiile pieței vor permite asta!

Află despre mai multe puncte interesante din planul stabilit şi vezi imagini teaser cu câteva modele din viitor, pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram