Compania Mercedes-Benz a ales ziua de 22 iulie 2021 pentru a anunţa o strategie actualizată în procesul de electrificare în masă, lansat la nivel cel puţin european nu numai de către jucătorii cheie de pe piaţa auto, ci şi impus de către unele autorităţi precum Comisia Europeană.

Germanii au decis să mute data limită când vor fi producători de electromobile doar, de la 2039 înapoi la 2030! Astfel, Mercedes-Benz spune că va deveni doar producător de maşini electrice până în anul setat, acolo unde condițiile pieței vor permite asta!

Află despre mai multe puncte interesante din planul stabilit şi vezi imagini teaser cu câteva modele din viitor, pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!