/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

O femeie din Putinești, găsită moartă lângă linia de cale ferată. Avea mai multe răni provocate de un obiect ascuțit

22 iulie 2021, ora 16:15

O femeie din Putinești, raionul Florești, a fost găsită moartă lângă linia de cale ferată din localitate. Descoperirea macabră a fost făcută miercuri dimineață de o locuitoare din sat, care a și alertat poliția. 

Potrivit oamenilor legii, victima avea 50 de ani. Pe suprafața cadavrului, în regiunea gâtului și toracelui, au fost depistate mai multe plăgi provocate de un obiect ascuțit.

În scurt timp, poliția a identificat și un suspect. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 51 de ani din același sat. Individul le-a povestit celor de la poliție că femeia a băut împreună cu el alcool, după care au început să se certe. În timpul conflictului, victima l-ar fi numit pe bărbat cu cuvinte necenzurate, iar ultimul ar fi ucis-o.

Suspectul a ascuns obiectul infracțiunii într-o grădină din apropierea gospodăriei sale, unde a fost găsit de oamenii legii.

Pe acest caz a a fost pornită o cauză penală pentru omor intenționat, iar bărbatul suspectat de comiterea acestuia  a fost reținut pentru 72 de ore. El riscă de la 10 la 15 ani de închisoare.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram