O femeie din Putinești, raionul Florești, a fost găsită moartă lângă linia de cale ferată din localitate. Descoperirea macabră a fost făcută miercuri dimineață de o locuitoare din sat, care a și alertat poliția. 

Potrivit oamenilor legii, victima avea 50 de ani. Pe suprafața cadavrului, în regiunea gâtului și toracelui, au fost depistate mai multe plăgi provocate de un obiect ascuțit.

În scurt timp, poliția a identificat și un suspect. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 51 de ani din același sat. Individul le-a povestit celor de la poliție că femeia a băut împreună cu el alcool, după care au început să se certe. În timpul conflictului, victima l-ar fi numit pe bărbat cu cuvinte necenzurate, iar ultimul ar fi ucis-o.

Suspectul a ascuns obiectul infracțiunii într-o grădină din apropierea gospodăriei sale, unde a fost găsit de oamenii legii.

Pe acest caz a a fost pornită o cauză penală pentru omor intenționat, iar bărbatul suspectat de comiterea acestuia  a fost reținut pentru 72 de ore. El riscă de la 10 la 15 ani de închisoare.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!