O tânără de 29 de ani, din orașul Bender, a fost reținută de polițiști fiind suspectată că a furat din apartamentul unui bărbat din Chișinău telefonul mobil al acestuia și portofelul cu bani. Bănuita a fost arestată la zece zile, după ce s-a întâmplat totul.  

Polițiștii au fost sesizați pe 12 iulie de către un bărbat de 35 de ani, care le-a spus că din apartament i-au fost furate telefonul mobil și portmoneul cu bani. În urma investigațiilor, oamenii legii au stabilit că tânără ar fi o cunoștință a bărbatului.

Femeia a fost reținută pentru 72 de ore. În cadrul audierilor, ea și-a recunoscut vina și a precizat că aflându-se  în ospeție la bărbat, au consumat băuturi alcoolice, iar dimineața, în timp ce acesta dormea, a sustras bunurile, după care a plecat la o rudă în raionul Ștefan Vodă.

Tânăra nu este la prima abatere de la lege, anterior fiind cercetată pentru infracțiuni similare. Suspecta este anchetată pentru furt şi riscă amendă în mărime de până la 67 000 lei, muncă neremunerată în folosul comunității de la 120 la 240 de ore sau închisoare de până la patru ani.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!