/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: Odesa și Kiev – supuse atacurilor cu drone. Cel puțin șapte persoane au fost rănite

/VIDEO/ Ar fi jefuit un bărbat din Chișinău de portofel și telefon, în timp ce acesta dormea. O tânără din Bender, reținută

missing
22 iulie 2021, ora 15:41

O tânără de 29 de ani, din orașul Bender, a fost reținută de polițiști fiind suspectată că a furat din apartamentul unui bărbat din Chișinău telefonul mobil al acestuia și portofelul cu bani. Bănuita a fost arestată la zece zile, după ce s-a întâmplat totul.  

Polițiștii au fost sesizați pe 12 iulie de către un bărbat de 35 de ani, care le-a spus că din apartament i-au fost furate telefonul mobil și portmoneul cu bani. În urma investigațiilor, oamenii legii au stabilit că tânără ar fi o cunoștință a bărbatului.

Femeia a fost reținută pentru 72 de ore. În cadrul audierilor, ea și-a recunoscut vina și a precizat că aflându-se  în ospeție la bărbat, au consumat băuturi alcoolice, iar dimineața, în timp ce acesta dormea, a sustras bunurile, după care a plecat la o rudă în raionul Ștefan Vodă.

Tânăra nu este la prima abatere de la lege, anterior fiind cercetată pentru infracțiuni similare. Suspecta este anchetată pentru furt şi riscă amendă în mărime de până la 67 000 lei, muncă neremunerată în folosul comunității de la 120 la 240 de ore sau închisoare de până la patru ani.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram