/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Atac cu drone și reuniune NATO-Ucraina. Zelenski confirmă: Kievul a lovit un aerodrom în Crimeea

/Horoscop 23 iulie/ Leii ar putea să ajungă la neînțelegeri cu unii dintre apropiați

missing
23 iulie 2021, ora 09:20

Gemenii ar fi bine să țină pentru sine impresiile negative, leii ar putea să ajungă la neînțelegeri cu cei apropiați, iar balanțele ar fi bine să fie atente la tot ce le stârnesc suspiciunea de înșelătorie. Vedeți ce au pregătit astrele pentru 23 iulie. 

Horoscop Berbec – 23 iulie 2021: Cea mai bună alegere pentru o zi atât de complicată este să fii sincer și să îți măsori cuvintele de două ori, înainte de a le exprima față de oricine.

Horoscop Taur – 23 iulie 2021: Trăiești cu impresia că ai mai multe poveri pe umeri decât ai, de fapt, și asta îți complică viața în mod inutil. Poate ar trebui să încerci să evaluezi corect situațiile și să eviți exagerările de acest fel.

Horoscop Gemeni – 23 iulie 2021: Ar fi bine să ții pentru tine impresiile negative, mai ales pe cele despre cei din familie. Nu de alta, dar realitatea îți va dovedi, în curând, că ai făcut o alegere bună, tăcând.

Horoscop Rac – 23 iulie 2021: Sunt posibile distorsiuni în evaluarea unor situații, mai ales cele pe care le cunoști foarte puțin, despre care doar ai auzit câte ceva. Ar fi bine să fii mai rezervat, chiar și față de propriile concluzii.

Horoscop Leu – 23 iulie 2021: S-ar putea să ajungi la neînțelegeri cu unii dintre apropiați, fără să ai această intenție, într-un moment de stres intens. Ar fi păcat să strici aceste relații din cauza unei impresii de moment.

Horoscop Fecioară – 23 iulie 2021: Pot să apară momente deosebit de neplăcute, în care vei fi acuzat de anumite erori, fie în familie, fie la serviciu. E nevoie de toată bunăvoința ta pentru a-ți controla reacțiile, într-un astfel de context.

Horoscop Balanță – 23 iulie 2021: Erorile se pot strecura printre ideile cele mai nobile cu care intri în contact în această perioadă. Este bine să fii atent la tot ce îți stârnește suspiciunea de exagerare sau înșelătorie.

Horoscop Scorpion – 23 iulie 2021: Contează mult să îți măsori vorbele și să îți ajustezi planurile, mai ales pe cele mărețe, destinate să-ți schimbe situația financiară pe termen lung.

Horoscop Săgetător – 23 iulie 2021: Multe dintre impresiile pe care le scoți în evidență în discuțiile cu partenerul de cuplu ar putea duce la complicații și mai mari, de care nu are nevoie nimeni.

Horoscop Capricorn – 23 iulie 2021: S-ar putea să îți fie afectată munca din cauza lipsei de concentrare și a faptului că te amesteci în prea multe, dintr-odată. Ai nevoie de o mai bună organizare a muncii, de orice fel.

Horoscop Vărsător – 23 iulie 2021: Cei dragi au nevoie de prezența ta, dar nu doar fizică, ci cu tot cu calitățile tale cele mai frumoase, dacă se poate. Dacă nu, cel puțin, să depui un efort pentru a te ridica la înălțimea situației.

Horoscop Pești – 23 iulie 2021: Ai impresia, în mare parte, greșită, că cei din familie sunt o piedică de netrecut în calea unor realizări la care te gândești de mai mult timp. Ai nevoie, pur și simplu, de o altă variantă a acelor planuri.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram