Ministerul Sănătății anunță despre înregistrarea, în ultimele 24 de ore, a 119 cazuri noi de COVID – 19. Asta după ce au fost efectuate 5959 de teste. Șapte dintre noile îmbolnăviri sunt de import. 

Trei sunt din Turcia, două din Italia, câte unul din Marea Britanie și Ucraina.

Niciunul dintre cazurile noi nu este în rândul lucrătorilor medicali.

Bilanțul cazurilor de COVID-19 în țara noastră a ajuns la 258.484.

În prezent, în spitalele din țară sunt internați 250 de pacienți infectați cu noul coronavirus. 52 dintre ei sunt în stare extrem de gravă, opt fiind conectați la aparate de respirație asistată.

Din nefericire, alți patru oameni au decedat în urma complicațiilor bolii. Victimele aveau între 56 și 80 de ano și sufereau de mai multe afecțiuni grave. Numărul celor care și-au pierdut viața după ce s-au îmbolnăvit de COVID a ajuns astfel la 6240.

Vestea bună este că alte 105 persoane s-au vindecat de COVID – 19. De la începutul pandemiei, 251.347 persoane au învins coronavirusul.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!