/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

/VIDEO/ Vasile Costiuc, despre scorul obținut de Renato Usatîi la parlamentare: „Și acum mă umflă râsul”

missing
23 iulie 2021, ora 19:07

Liderul Partidului Democrația Acasă, Vasile Costiuc, l-a luat în derâdere pe Renato Usatîi, după ce Blocul electoral care îi poartă numele nu a reușit să ajungă în noul Parlament. Asta deși ar fi investit mulți bani în campanie și s-a arătat încrezător că va Blocul „Renato Usatîi” va accede în Legislativ. 

Într-un reportaj, care va fi difuzat diseară, începând cu ora 20:00 la „Întreabă Ghețu” de la TV8, Costiuc s-a arătat critic în adresa lui Usatîi, despre care a spus că a cheltuit oficial circa 15 milioane de lei pentru campania electorală.

Nici banii nu l-au ajutat, a  sugerat liderul Democrația Acasă, în opinia căruia acesta ar fi un semnal că poporul își dorește o schimbare în țara noastră.

„Dacă sincer, îmi doream să nu aibă un rezultat mare Renato Usatîi. Dacă nu a trecut, e culmea, și acum mă umflă râsul. Exact ca în bancul cela când s-au dus doi la furat și unul își băga capul, iar celălalt i-a dat o lopată în nas, acela îl întreabă: – Ce se vede acolo? – Bagă capul tu că pe mine mă umflă râsul”, a spus Vasile Costiuc.

„Pe mine mă umflă râsul, băiatul acesta, care a aruncat 15 milioane oficial în campanie și vreo 10 neoficial, nu a trecut. Asta înseamnă că societatea noastră s-a săturat de ăștia cu automate și de cei care știu tot. E timpul să se schimbe ceva la noi în țară. Suntem cea mai săracă țară din Europa. Ce trebuie să se mai întâmple ca să ne trezim? ”, a mai declarat Vasile Costiuc, președintele Democrația Acasă.

Detalii vedeți diseară, începând cu ora 20:00, la „Întreabă Ghețu”. Emisiunea poate fi urmărită inclusiv pe Facebook și pe canalul nostru de Youtube, TV8.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram