Liderul Partidului Democrația Acasă, Vasile Costiuc, l-a luat în derâdere pe Renato Usatîi, după ce Blocul electoral care îi poartă numele nu a reușit să ajungă în noul Parlament. Asta deși ar fi investit mulți bani în campanie și s-a arătat încrezător că va Blocul „Renato Usatîi” va accede în Legislativ. 

Într-un reportaj, care va fi difuzat diseară, începând cu ora 20:00 la „Întreabă Ghețu” de la TV8, Costiuc s-a arătat critic în adresa lui Usatîi, despre care a spus că a cheltuit oficial circa 15 milioane de lei pentru campania electorală.

Nici banii nu l-au ajutat, a  sugerat liderul Democrația Acasă, în opinia căruia acesta ar fi un semnal că poporul își dorește o schimbare în țara noastră.

„Dacă sincer, îmi doream să nu aibă un rezultat mare Renato Usatîi. Dacă nu a trecut, e culmea, și acum mă umflă râsul. Exact ca în bancul cela când s-au dus doi la furat și unul își băga capul, iar celălalt i-a dat o lopată în nas, acela îl întreabă: – Ce se vede acolo? – Bagă capul tu că pe mine mă umflă râsul”, a spus Vasile Costiuc.

„Pe mine mă umflă râsul, băiatul acesta, care a aruncat 15 milioane oficial în campanie și vreo 10 neoficial, nu a trecut. Asta înseamnă că societatea noastră s-a săturat de ăștia cu automate și de cei care știu tot. E timpul să se schimbe ceva la noi în țară. Suntem cea mai săracă țară din Europa. Ce trebuie să se mai întâmple ca să ne trezim? ”, a mai declarat Vasile Costiuc, președintele Democrația Acasă.

Detalii vedeți diseară, începând cu ora 20:00, la „Întreabă Ghețu”. Emisiunea poate fi urmărită inclusiv pe Facebook și pe canalul nostru de Youtube, TV8.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!