/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Maraton de vaccinare la Comrat și Căușeni. Numărul de persoane care s-au imunizat, până la această oră

24 iulie 2021, ora 12:47

Până la această oră, aproape 500 de persoane s-au vaccinat împotriva COVID-19 la Maratonul Vaccinării care se desfăşoară astăzi, în oraşul Căuşeni și municipiul Comrat.

Potrivit ministerului Sănătății, până la această oră, la Căușeni, s-au imunizat aproape 300 de persoane. În oraș au fost deschise patru puncte de vaccinare, care vor activa până la ora 17:00. E nevoie doar de buletinul de identitate.

????️Locație: Centrul de Tineret şi Sport, or. Căuşeni.
????️Vaccinuri disponibile: Pfizer, AstraZeneca, Sinovac, Sinopharm, Johnson & Johnson.

La maratonul de la Comrat, deschis la Centrul de Sănătate Publică Comrat, sunt deschise șapte puncte de vaccinare împotriva COVID-19, care vor activa pe parcursul zilei de astăzi. Până la această oră, peste 200 de persoane au fost vaccinate împotriva COVID-19.

✅ Vaccinuri disponibile: Pfizer, AstraZeneca, Sinovac, Sinopharm, Johnson & Johnson.

Fără programare, oamenii sunt îndemnați să vină la vaccinare! E nevoie doar de buletinul de identitate.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram