Până la această oră, aproape 500 de persoane s-au vaccinat împotriva COVID-19 la Maratonul Vaccinării care se desfăşoară astăzi, în oraşul Căuşeni și municipiul Comrat.

Potrivit ministerului Sănătății, până la această oră, la Căușeni, s-au imunizat aproape 300 de persoane. În oraș au fost deschise patru puncte de vaccinare, care vor activa până la ora 17:00. E nevoie doar de buletinul de identitate.

🔸️Locație: Centrul de Tineret şi Sport, or. Căuşeni.
🔸️Vaccinuri disponibile: Pfizer, AstraZeneca, Sinovac, Sinopharm, Johnson & Johnson.

La maratonul de la Comrat, deschis la Centrul de Sănătate Publică Comrat, sunt deschise șapte puncte de vaccinare împotriva COVID-19, care vor activa pe parcursul zilei de astăzi. Până la această oră, peste 200 de persoane au fost vaccinate împotriva COVID-19.

✅ Vaccinuri disponibile: Pfizer, AstraZeneca, Sinovac, Sinopharm, Johnson & Johnson.

Fără programare, oamenii sunt îndemnați să vină la vaccinare! E nevoie doar de buletinul de identitate.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!