/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 754: Noi bombardamente și Putin în Piața Roșie. Chișinăul nu recunoaște alegerile din Rusia

Natalia Morari, la raport, în fața patronilor tv8

24 iulie 2021, ora 17:02

Natalia Morari, cofondatoare tv8 și realizatoarea emisiunii „Politica Nataliei Morari”, este noua gazdă a seriei de întâlniri „la raport” cu patronii tv8.

Natalia și invitații, patronii tv8, vor pune țara la cale în ajunul unui nou sezon al emisiunii „Politica Nataliei Morari” și împreună vor plănui prima întâlnire offline. Evenimentului va avea loc luni, pe 26 iulie, , pe Zoom.

Doritorii de a participa, sunt rugați să-și confirme participarea aici → https://bit.ly/36R2r0R. Acest lucru ne va ajuta să ne organizăm mai bine!

Doritorii de a se alătura comunității patronilor tv8? O pot face pe platforma Patreon.com/tv8 suținându-ne cu o donație lunară și ajutându-ne astfel să rămânem liberi.

Denumit „La raport”, evenimentul reprezintă o discuție între prieteni, fără reflectoare și fără protocol, într-o atmosferă ralaxantă, în care vrem tv8 va face cunoștință cu cei care îl susțin, se va face un schimb de opinii, sfaturi și poate chiar se vor pune bazele unor planuri comune.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram