Natalia Morari, cofondatoare tv8 și realizatoarea emisiunii „Politica Nataliei Morari”, este noua gazdă a seriei de întâlniri „la raport” cu patronii tv8.

Natalia și invitații, patronii tv8, vor pune țara la cale în ajunul unui nou sezon al emisiunii „Politica Nataliei Morari” și împreună vor plănui prima întâlnire offline. Evenimentului va avea loc luni, pe 26 iulie, , pe Zoom.

Doritorii de a participa, sunt rugați să-și confirme participarea aici → https://bit.ly/36R2r0R. Acest lucru ne va ajuta să ne organizăm mai bine!

Doritorii de a se alătura comunității patronilor tv8? O pot face pe platforma Patreon.com/tv8 suținându-ne cu o donație lunară și ajutându-ne astfel să rămânem liberi.

Denumit „La raport”, evenimentul reprezintă o discuție între prieteni, fără reflectoare și fără protocol, într-o atmosferă ralaxantă, în care vrem tv8 va face cunoștință cu cei care îl susțin, se va face un schimb de opinii, sfaturi și poate chiar se vor pune bazele unor planuri comune.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!