Autoritățile ruse anunță despre reluarea zborurilor între Moscova și Chișinău din data de 9 august. Din aceiași zi, cetățenii ruși vor putea zbura şi în Egipt, Bahrain și Republica Dominicană, transmite tass.ru.

Potrivit sursei, vor fi efectuate trei curse aeriene pe săptămână din Moscova spre Chișinău. Asociaţia Operatorilor de Transport Aerian din Rusia anunță că pasagerii vor trebui să prezinte la aterizarea în Moldova un test negativ la COVID, făcut cu cel mult 72 de ore înainte.

Rușii care nu vor prezenta testul vor fi plasați în carantină pentru 14 zile.

Zborurile din şi spre Moscova fusese suspendate din cauza pandemiei de coronavirus.

În prezent, Rusia a reluat traficul aerian cu 48 de țări, din 28 iulie va fi relansată cu încă două – Franța și Republica Cehă. În același timp, până pe 17 august, a fost prelungită suspendarea zborurilor cu Tanzania din cauza situației epidemiologice din țară.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!