/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

Rusia a anunţat că va relua zborurile către Republica Moldova

missing
24 iulie 2021, ora 11:43

Autoritățile ruse anunță despre reluarea zborurilor între Moscova și Chișinău din data de 9 august. Din aceiași zi, cetățenii ruși vor putea zbura şi în Egipt, Bahrain și Republica Dominicană, transmite tass.ru.

Potrivit sursei, vor fi efectuate trei curse aeriene pe săptămână din Moscova spre Chișinău. Asociaţia Operatorilor de Transport Aerian din Rusia anunță că pasagerii vor trebui să prezinte la aterizarea în Moldova un test negativ la COVID, făcut cu cel mult 72 de ore înainte.

Rușii care nu vor prezenta testul vor fi plasați în carantină pentru 14 zile.

Zborurile din şi spre Moscova fusese suspendate din cauza pandemiei de coronavirus.

În prezent, Rusia a reluat traficul aerian cu 48 de țări, din 28 iulie va fi relansată cu încă două – Franța și Republica Cehă. În același timp, până pe 17 august, a fost prelungită suspendarea zborurilor cu Tanzania din cauza situației epidemiologice din țară.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram