/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 755: Sancțiuni UE și tancuri binecuvântate de preoți. Colaborator al Ambasadei Ruse, interzis în Moldova

Cer variabil și maxim 30 de grade în sudul țării. Prognoza meteo pentru duminică

25 iulie 2021, ora 07:15

Meteorologii ne promit pentru duminică, 25 iulie, cer variabil în toată țară, cu maxim 30 de grade, în sudul țării. Vântul va sufla din sud est, iar presiunea atmosferică va fi normală.

Maximele termice vor urca până la +30 de grade Celsius, în sudul țării. În partea de nord maximele temperaturii aerului vor ajunge la +25…+28 de grade Celsius. În centru ne așteptăm la maxim +26…+29 de grade.

La noapte vor fi temperaturi cuprinse +13… +16 grade, în partea de nord a țării, +14… +17, în centru și +15… +18 de grade la sud. Meteorologii spun că în zilele următoare, temperatura va crește ușor.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram