/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Statistici alarmante! 11 morți și 127 de răniți în urma accidentelor rutiere produse în ultimele două săptămâni

25 iulie 2021, ora 11:23

În ultimele două săptămâni, pe traseele din țară s-au produs 125 de accidente rutiere. Acestea s-au soldat cu 11 morți și 127 de persoane rănite.

Statisticile alarmante au fost făcute publice de Inspectoratul General de Poliției, care a realizat și un colaj de fotografii cu cele grave accidente de circulație care au avut loc în ultimele zile. Imaginile vorbesc de la sine.

„Noi am vrea să nu te regăsești în aceste statistici, dar te rugăm să fii conștient că Tu îți controlezi Viața. Învață din greșelile altora, or cifrele celor decedați confirmă faptul că o altă Viață Nu Există”, este mesajul celor de la poliție.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram