Un berbec cu cinci coarne a devenit extrem de faimos în întreaga lume, după ce a fost expus la vânzare la Eid al-Adha, una din cele mai importante sărbători musulmane din Nigeria. Animalul a devenit viral pe internet, iar unii internauți l-au asemănat cu o zeitate, asemănându-i cele cinci coarne cu coroana de pe Statuia Libertăți din SUA, scrie Digi24.ro.

„Nu am mai văzut niciodată așa ceva, iar asta se petrece în timpul unei sărbători. Este prima dată când văd un berbec cu cinci coarne. Dumnezeu îl folosește pentru a ne arăta cât e de mare, iar asta se petrece într-un moment în care musulmanii sărbătoresc”, a spus Wasiu Salaudeen, un agent imobiliar, pentru Reuters.

Originile acestei sărbători sunt extrem de vechi și comemorează supunerea Profetului Ibrahim (Avraam) în fața lui Allah. Acest eveniment este recunoscut și de tradiția iudeo-creștină și este relatată în Biblie. Festivalul marchează sfârșitul sezonului Ramadan.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!