/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

139 de cazuri noi de COVID, între care opt de import. Alți doi moldoveni au murit în urma complicațiilor bolii

missing
27 iulie 2021, ora 17:33

Ministerul Sănătății anunță despre înregistrarea altor 139 de cazuri de coronavirus. Asta după ce au fost procesate 6060 de teste. Din numărul total de cazuri, opt sunt de import – trei din Franța, două din Marea Britanie și câte unul din Austria,  SUA și Irlanda. Un caz e în rândul lucrătorilor medicali.

Bilanțul cazurilor de COVID-19 a ajuns în țara noastră la 258.852. În prezent, în instituțiile medicale din țară sunt internați 325 de moldoveni COVID pozitivi. 55 sunt în stare extrem de gravă, 10 dintre ei fiind conectați la aparate de respirație asistată.

Din păcate, alte două persoane au decedat în urma complicațiilor provocate de  coronavirus. Victimele sunt o femeie de 66 de ani de la Căușeni și un bărbat de 53 de ani de la Sângerei. Cei doi sufereau de mai multe afecțiuni grave. De la începutul pandemiei, 6247 de moldoveni au fost răpuși de COVID – 19.

Vestea bună este că alți 92 de moldoveni s-au tratat de COVID. În total, 251.645 persoane au învins boala.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram