Starea de sănătate a interpretei MakSim, internată la spital în urmă cu mai bine de o lună, se îmbunătățește.  Informația a fost confirmată pentru presa rusă de managerul artistei, Margarita Sokolova.

Potrivit lui Sokolova, Maksim este periodic scoasă din coma artificală. Aunci când nu este sub influența medicamentelor, interpeta este conștientă și comunică prin intermediul semnelor.

Medicii sunt optimiști și speră că în curând aceasta va putea respira fără ajutorul aparatelor.

Maksim, cu numele real Marina Abrosimova a ajuns la spital în data de 16 iunie, cu febră înaltă, iar doctorii au diagnosticat-o cu pneumonie.

Artista a fost conectată la un aparat de ventilare artificială a plămânilor. Aceasta a fost testată și la COVID – 19, iar rezultatul a ieșit negativ.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!