/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

Cântăreață rusă MakSim, scoasă periodic din comă. Noi detalii despre starea de sănătate a artistei

missing
27 iulie 2021, ora 13:39

Starea de sănătate a interpretei MakSim, internată la spital în urmă cu mai bine de o lună, se îmbunătățește.  Informația a fost confirmată pentru presa rusă de managerul artistei, Margarita Sokolova.

Potrivit lui Sokolova, Maksim este periodic scoasă din coma artificală. Aunci când nu este sub influența medicamentelor, interpeta este conștientă și comunică prin intermediul semnelor.

Medicii sunt optimiști și speră că în curând aceasta va putea respira fără ajutorul aparatelor.

Maksim, cu numele real Marina Abrosimova a ajuns la spital în data de 16 iunie, cu febră înaltă, iar doctorii au diagnosticat-o cu pneumonie.

Artista a fost conectată la un aparat de ventilare artificială a plămânilor. Aceasta a fost testată și la COVID – 19, iar rezultatul a ieșit negativ.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram