/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa și prognoză sumbră! ISW: Amenințare voalată pentru Moldova. Rusia avansează rapid

Detalii noi despre accidentul teribil din Ucraina. Pasagerul decedat s-a dovedit a fi un bărbat din R. Moldova

missing
27 iulie 2021, ora 10:50

Pasagerul autocarului Kiev-Chișinău, care a decedat în urma accidentului produs în această noapte în Ucraina, s-a dovedit a fi un bărbat de 61 de ani din Republica Moldova. Soția acestuia este internată în spital în secția reanimare.  

„Alte trei victime ale accidentului, cetățeni ucraineni, au necesitat îngrijii medicale fiind internate la spitalul din localitatea Podolisc. Ancheta este în curs de desfășurare, iar Consulatul de la Odessa se află în contact cu autoritățile ucrainene pentru obținerea informațiilor privind circumstanțele producerii accidentului, precum și oferirea asistenței consulare familiei îndoliate”, se arată într-un comunicat al Ministerului Afacerilor Externe.

Amintim că un autobuz cu 20 de pasageri s-a ciocnit în această noapte cu un camion, care staționa pe marginea drumului, pe traseul Kiev-Odessa. Din nefericire, pe lângă bărbatul decedat, șase persoane au fost rănite, iar patru dintre acestea au fost internate în spital. Printre victime se numără și un copil de 13 ani.

Oamenii legii au stabilit că accidentul s-a produs din motiv că șoferul autobuzului a pierdut controlul volanului și s-a ciocnit cu camionul care se afla pe marginea drumului.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram