/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. Germania va transfera de urgență mii de obuze Kievului

/FOTO/ Un autobuz de pe ruta Kiev-Chișinău s-a ciocnit cu un camion. O persoană a decedat, iar șase au fost rănite

27 iulie 2021, ora 09:48

O persoană a decedat, iar alte șase au fost rănite în urma unui accident rutier care s-a produs în această noapte, în Ucraina, pe traseul Kiev-Odessa. Un autobuz de pe ruta Kiev-Chișinău s-a ciocnit cu un camion. Solicitat telefonic, purtătorul de cuvânt al Ministerului de Externe, Daniel Vodă, a spus că se documentează și ulterior va reveni cu informații. 

Portalul de știri unian.net scrie că în autobuz se aflau 20 de persoane. Accidentul s-a produs în jurul orei 03:45, în apropiere de satul Znamenca, din raionul Podolisc. Printre victime se numără și un copil de 13 ani. Patru pasageri răniți au fost internați în spital, identitatea acestora urmează a fi stabilită. Alți pasageri care s-au ales cu traume primesc îngrijiri medicale la locul accidentului, unde s-au deplasat mai multe ambulanțe.

Oamenii legii au stabilit că accidentul s-a produs din motiv că șoferul autobuzului a pierdut controlul volanului și s-a ciocnit cu camionul care se afla pe marginea drumului.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram