/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa și prognoză sumbră! ISW: Amenințare voalată pentru Moldova. Rusia avansează rapid

/Horoscop 27 iulie/ Se încheie un capitol destul de confuz din viața Berbecilor

missing
27 iulie 2021, ora 07:21

Scorpionii revin la preocupări abandonate de ceva timp, în viața leilor urmează o etapă fierbinte, iar taurii sunt îndemnați să fie mai generoși cu cei din jur, cel puțin asta arată horoscopul pentru 27 iulie. Vedeți mai jos ce v-au pregătit astrele. 

Horoscop Berbec – 27 iulie 2021: Se încheie un capitol destul de confuz din existența ta de zi cu zi, cel în care relațiile de familie au fost puse sub semnul îndoielii din cauza unor supărări care păreau fără leac, potrivit libertatea.ro.

Horoscop Taur – 27 iulie 2021: Ești invitat să fii mai generos cu cei din jur, în special cu cei din familie, să le respecți ritmul și dreptul de a decide în ce vor să se implice și în ce nu.

Horoscop Gemeni – 27 iulie 2021: Ar fi bine să nu te lași în voia gândului că îți poți permite orice doar pentru că ești sigur, acum, că apropiații nu vor afla niciodată ce ai de gând să faci.

Horoscop Rac – 27 iulie 2021: Bine ar fi să păstrezi partea bună din orice situație, ca un stimulent care să-ți amintească, în perioada următoare, de ceea ce e bun în fiecare om prezent în viața ta.

Horoscop Leu – 27 iulie 2021: Urmează o etapă mai fierbinte din existența ta, astăzi e doar liniștea dinaintea furtunii. Ar fi bine să te asiguri că vei avea parte de un adăpost sigur în perioada următoare, aproape de cei dragi.

Horoscop Fecioară – 27 iulie 2021: Senzația că nu vei mai reuși să controlezi mare lucru în perioada următoare este justificată, dar nu poate fi un motiv suficient ca să reacționezi exagerat față de cei din jur.

Horoscop Balanță – 27 iulie 2021: Intri într-o etapă mai dinamică, în care ți-ai putea schimba cercul de prieteni, preocupările sau anumite idei pe care le pui la baza deciziilor importante.

Horoscop Scorpion – 27 iulie 2021: Revii la preocupări abandonate de ceva timp, îți întorci privirea spre familie pentru că acolo sunt cele mai multe probleme care așteaptă o rezolvare.

Horoscop Săgetător – 27 iulie 2021: Poate ai crezut că perioada de îndoială în legătură cu locul și rolul tău în familie s-a încheiat. Astăzi vei vedea că nu e deloc așa și că urmează o nouă etapă de reconfigurare a acestor relații.

Horoscop Capricorn – 27 iulie 2021: Conexiunea pe care ai avut-o în ultima perioadă cu partenerul de cuplu poate deveni mai slabă, motiv suficient ca să îți pui întrebări importante și să cauți și răspunsuri pentru ele.

Horoscop Vărsător – 27 iulie 2021: Te-ai putea simți revigorat, pe fondul unei schimbări în ritmul de lucru de la serviciu sau a unei pauze pe care ți-o poți permite, în sfârșit, de la activitatea profesională.

Horoscop Pești – 27 iulie 2021: Gândurile negre legate de soarta relațiilor cu cei dragi te vor părăsi astăzi. Locul lor va fi luat de dorința de a fi mai sensibil față de ei și de a-I ajuta, cum știi tu mai bine, să-și atingă potențialul real.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram