/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

/VIDEO/ Lansarea oficială a proiectului Newton House Grădina Botanică

missing
27 iulie 2021, ora 16:36

NEWTON HOUSE Grădina Botanică a fost lansat oficial. Cel mai modern proiect imobiliar de la Botanica îmbină dinamica orașului și liniștea oferită de amplasarea într-un mediu verde.

  • NEWTON HOUSE GRĂDINA BOTANICĂ — ÎNCONJURAT DE NATURĂ!

Pe lângă locația unică, chiar vis-a-vis de parcul Grădina Botanică, locuitorii vor beneficia de infrastructură internă dezvoltată, vor avea acces direct la cei peste un milion de metri pătrați de parc natural cu bicicleta, trotineta sau căruciorul prin pasarela pietonală peste strada Grădina Botanică.

Pentru că confortul depășește cu mult pereții apartamentului, vor fi amenajate piste pentru bicicliști de peste 1 km lungime cu mai multe circuite. Parcarea multietajată va asigura peste 3000 de locuri de parcări, cantitatea parcărilor fiind fără precedent în țară.

 

  • NEWTON HOUSE GRĂDINA BOTANICĂ — cel mai dinamic proiect imobiliar de la Botanica este lansat! 

Fiindcă ți-ai dorit un complex în care să găsești activități pentru întreaga familie, vor fi terenuri de joacă și sport pentru diferite vârste; grădiniță; un complex sportiv cu bazin de înot acoperit și mai multe facilități de recreere în aer liber.

Proiectul prevede curte fără circulația autoturismelor, unde se va acorda o atenție specială infrastructurii sociale și crearea condițiilor pentru un stil de viață activ și sănătos. Pe lângă locurile de joacă, în curte vor fi instalate bănci de odihnă, terenuri sportive în aer liber cu accesorii inovative, zone de odihnă pentru copii, adolescenți și adulți. Spațiile de odihnă vor avea copertine, care vor asigura umbra necesară pe timp de vară.  

La parterul complexului vor fi deschise spații comerciale care vor asigura toate necesitățile de bază, fără nevoia de a ieși în oraș.

Complexul va fi construit conform celor mai bune practici europene, cu materiale sigure, durabile și va respecta standardele înalte de calitate — perfect pentru dorințele unui rezident modern. 

Fiindcă acum, mai mult ca niciodată, oamenii au nevoie de siguranță, dezvoltatorul propune o metodă unică de achitare, în rate, pe un termen de 5 ani, cu o primă rată minimă, direct de la dezvoltator, fără dobândă sau comisioane ascunse, fără certificat de salariu, doar cu buletinul, timp de o oră — oportunitate prin care se garantează grijă față de fiecare familie, care dorește să petreacă viața acasă!

Proiectul are misiunea să ofere viitorilor proprietari, pe lângă confortul apartamentelor, un întreg habitat contemporan, care să-i ajute pe locuitori să trăiască o viață frumoasă ACASĂ. 

Află mai multe detalii despre proiectul NEWTON HOUSE Grădina Botanică pe pagina oficială: newton.md/botanica sau la numărul de contact: 060 04 40 40.

(P.) Acest material este un articol comercial și nu prezintă punctul de vedere al redacției TV8. Instituția nu poartă responsabilitate pentru conținutul textului de mai sus.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram