Pe data de 12 iulie 2021, redacția tv8.md a publicat o știre cu titlul „Topul deputaților milionari din viitorul Parlament”, în care bazându-se pe informațiile de pe portalul alegeri.md, a indicat că Vlad Batrîncea s-ar număra printre deputații noi aleși cu venituri de peste un milion de lei.

Interpretarea eronată a fost cauzată de calcularea greșită a veniturilor și valorii proprietății deținute. Precizăm că domnul Batrîncea nu este milionar. Deputatul socialist este proprietarul unui apartament procurat în 2019, cu 890 mii de lei, o parte din bani provenind din vânzarea unui alt apartament.

Redacția TV8.md își exprimă regretul pentru eroarea admisă în prima redacție a textului  și își exprimă scuze publice față de domnul Batrîncea.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!