/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

/FOTO/ Un tractor s-a răsturnat la Florești, după ce a fost lovit de un Audi, condus de un polițist. Șoferii - internați în spital

missing
29 iulie 2021, ora 11:09

Un accident rutier s-a produs miercuri, pe traseul Chișinău – Soroca, în apropiere de satul Gura – Camencii, raionul Florești. Un tractor s-a răsturnat, după ce a fost lovit de o mașină condusă de un polițist. În urma impactului, ambii șoferi au fost internați în spital. 

Oamenii legii spun că au fost alertați în jurul orei 19:30. Ajunși la fața locului, inspectorii au stabilit că un bărbat de 49 de ani, angajat al Inspectoratului de Poliție Floreşti, care se afla în afara orelor de serviciu, conducând automobilul de marca „Audi”, în circumstanțe necunoscute, a tamponat din spate un tractor „MTZ”, care era condus de un bărbat de 47 de ani, locuitor al raionului Florești.

Ambii șoferi au avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind transportați la spitalul raional Florești. Conducătorului automobilului „Audi” i-au fost prelevate probe biologice pentru a stabili dacă acesta a consumat alcool.

Pe cazul dat a fost pornit un proces penal pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

Foto: IP Florești

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram