/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 754: Noi bombardamente și Putin în Piața Roșie. Chișinăul nu recunoaște alegerile din Rusia

/HOROSCOP/ Este o zi specială pentru Săgetători! Gemenii ar trebui să fie toleranți

29 iulie 2021, ora 08:53

Este o zi specială pentru Săgetători! Gemenii sunt invitați la toleranță, iar Taurii s-ar putea lăsa duși de val și să strice astfel relațiile cu cei din familie, într-un moment de nervozitate maximă. Ce surprize au rezervat astrele pentru fiecare zodie în parte, citiți în horoscopul de astăzi, 29 iulie. 

Berbec: Te cam aprinzi din nimic și există riscul să superi foarte tare pe cineva drag. E păcat să strici o relație frumoasă pentru un moment în care nu ai vrut să-ți ții nervii sub control.

Taur: Este foarte posibil să te lași dus de val și să strici relațiile cu cei din familie, într-un moment de nervozitate maximă. Vei avea șansa de a tempera orice impuls războinic, dacă îl observi atunci când apare.

Gemeni: Totul capătă o viteză căreia nu-i vei putea face față, nici măcar tu, care iubești viteza, în toate sensurile. Ești invitat la toleranță, nu la replici mai acide decât cele care-ți sunt adresate.

Rac: Chiar dacă cei din jur se grăbesc, sunt agitați sau dezorganizați, ar fi bine să îți respecți propriul ritm și să îl menții. Poate că va fi nevoie de un efort conștient pentru asta, dar, cu siguranță, merită să-l faci.

Leu: Unii dintre cei din jur se fac foc și pară, alții se aprind și ei din nimic, iar tu, într-un astfel de context vei fi tentat să faci același lucru. Chiar dacă nu poți stinge nimic, cel puțin ai putea să nu pui paie pe foc.

Fecioară: Este un moment dificil de gestionat, mai ales dacă ești ocupat cu treburi importante. Poate că nu ai timp de așa ceva, dar va trebui să fii atent și la emoțiile celor din jur, ca să înțelegi ce-i supără.

Balanță: Poate deveni o zi memorabilă prin impactul negativ pe care-l vor avea anumite reacții de-ale tale. E nevoie de echilibru, dar acesta poate fi obținut numai dacă-i înțelegi valoarea.

Scorpion: În ciuda firii tale interiorizate, astăzi vei simți nevoia să te exprimi cum nu o faci niciodată, zgomotos și cu patimă. Poate că tu ai nevoie de asta, dar cei din jur vor fi neplăcut surprinși.

Săgetător: Este o zi specială, prin viteza pe care o vor avea toate procesele, pe care nici măcar tu nu o poți anticipa, la fel și efectele distrugătoare asupra relațiilor cu cei dragi.

Capricorn: S-ar putea să te enerveze destul de mult anumite situații și persoanele implicate, suficient cât să uiți de propriile obiective pe termen lung și să ignori consecințele pe care le-ar putea avea reacțiile tale.

Vărsător: Chiar dacă nu-ți stă în fire, astăzi ai putea respinge brutal pe cineva drag, fără motive clare și fără explicații. Poate că vei înțelege, după ce trece furtuna, că ai greșit, dar poate fi prea târziu.

Pești: Există riscul să te lași copleșit de ritmul alert al activităților de astăzi și să faci gesturi imprudente, să ignori regulile de bună conviețuire care au menținut armonia din familie până astăzi.

Sursa: Libertatea.ro

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram