/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Mihai Popșoi - ales președinte al fracțiunii PAS în Parlament. Numele celor patru vicepreședinți

29 iulie 2021, ora 10:15

A fost constituită fracțiunea Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS) în Parlament, alcătuită din 63 de deputați, în urma unei ședințe matinale în care s-au întrunit aleșii poporului. Despre aceasta a declarat Sergiu Litvinenco în cadrul plenului Legislativului. 

Astfel, Mihai Popșoi a fost ales președinte al fracțiunii. Fotoliile de vicepreședinți vor fi ocupate de către Vladimir Bolea, Veronica Roșca, Lilian Carp și Doina Gherman. Artur Mija a fost ales în calitate de secretar al fracțiunii PAS.

Deputații din Parlamentul ales în urma scrutinului din data de 11 iulie se întrunesc, din nou, în ședință! Asta după ce ședința de luni, 26 iulie, a fost amânată, pentru ca între timp să aibă loc discuții dintre fracțiuni privind funcțiile cheie din conducerea Legislativului.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram