/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

/FOTO/ După opt luni, poliția încă nu a identificat tânăra, cadavrul căreia a fost găsit ars în raionul Florești

missing
30 iulie 2021, ora 12:17

După opt luni de cercetări, poliția încă nu a reușit să identifice tânăra, cadavrul căreia a fost găsit ars pe 12 decembrie 2020, în apropiere de satul Nicolaevca, raionul Florești. Oamenii legii solicită repetat ajutorul cetățenilor și atenționează că fata ar fi putut anunța rudele că pleacă peste hotare la muncă.

„Verificați dacă sunt bine rudele plecate peste hotare, ale căror semnalmente coincid cu cele descrise. Atrageți atenția asupra modelului cerceilor depistați, în caz că știți pe cineva care purta acest model”, solicită polițiștii.


 Semnalmente: vârsta aproximativ 16– 20 de ani, înălțimea 1,65 m, corpolența slabă, părul vopsit de culoare blond-roșietic (decolorat), coroana dentară integră, dinții naturali, mărimea tălpii piciorului aproximativ 35.

În cadrul cercetării la fața locului și examinării cadavrului au fost depistate și ridicate fragmente de lenjerie de culoare roșie și cercei din aur. Persoanele care dispun de informații apelați numerele de telefon: 112, 060797688 sau 060033442.

Poliția a fost alertată pe 12 decembrie în jurul orei 15:30 de către un bărbat de 31 de ani din raionul Florești care a spus că în timp ce mergerea pe câmpul din preajma satului Nicolaevca din același raion a depistat un cadavrul carbonizat, posibil de gen feminin.

Ajunși la fața locului, oamenii legii au stabilit că cadavrul a fost distrus prin incendiere aproximativ 90 la sută. Medicul legist a spus că preliminar victima ar avea între 16 și 20 de ani

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram