/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/INFOGRAFIC/ Sondaj: A crescut cu 20% ponderea cetățenilor care consideră că R. Moldova se îndreaptă într-o direcție corectă

missing
30 iulie 2021, ora 17:00

Republica Moldova se îndreaptă într-o direcție corectă. O spun peste 52 la sută din participanții la barometrul post-electoral, organizat în luna iulie de către compania iData. 

Din numărul total de respondenți, 36 la sută au spus că lucrurile în țară merg într-o direcție greșită și doar 11 la sută dintre participanții la sondaj au răspuns cu „nu știu”.

În comparație cu studiul organizat în luna iunie curent, ponderea celor care cred că lucrurile în țară merg într-o direcție corectă s-a majorat cu 20 la sută.

La sondaj au participat 1 065 de persoane cu vârstă de 18 ani şi mai mult. Studiul are o marjă de eroare de +/-2,9%. Datele au fost colectate în perioada 21 – 28 iulie 2021.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram