Lucrările de reparație a străzii Ion Creangă au fost finalizate în perimetrul Alba Iulia – Eugen Coca! Potrivit primarului Capitalei, Ion Ceban, au fost amenajate trotuarele și accesul către curțile de bloc. De asemenea, a fost asfaltat carosabilul. 

Urmează aplicarea marcajului rutier, susține primarul municipiului Chișinău.

„În scurt timp, pe această porțiune va fi aplicat marcajul rutier și vor fi instalate indicatoarele rutiere”, a precizat Ceban.

În prezent, în perimetrul străzii Eugen Coca și Universității Pedagogice „Ion Creangă” au loc lucrări de pozare a rețelelor de canalizare. De asemenea, este amenajată intrarea centrală în parcul „Dendrarium”.  În regiune va fi amenajată și o parcare, susțin autoritățile.

Proiectul de realibilitare a străzii Ion Creangă din sectorul Buiucani, va costa aproape 70 de milioane de lei. Banii vor fi alocați din bugetul municipal. Lucrările sunt realizate de o companie care a câștigat în acest sens un concurs, organizat încă vara trecută.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!