Avertizarea meteorologică cod galben de caniculă rămâne în vigoare și duminică pe tot teritoriul țării. Meteorologii prognozează cer variabil. Vântul va sufla din direcția sud-vest, iar presiunea atmosferică va fi normală.

Maximele termice vor urca până la +35 de grade Celsius, în sudul țării. În partea de nord maximele temperaturii aerului vor ajunge la +30…+33 de grade Celsius. În centru ne așteptăm la maxim +31…+34 de grade Celsius.

La noapte, vor fi temperaturi cuprinse +16… +19 de grade, în partea de nord a țării, +17… +20, în centru și +18… +21 de grade la sud. Și luni vom avea vreme caniculară, spun meteorologii. Maximele termice ajunge până la +37 de grade Celsius.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!