Luptătorul de stil greco-roman Victor Ciobanu s-a calificat în semifinalele categoriei de greutate 60 kg de la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Un anunț în acest sens a fost făcut de către Comitetul Național Olimpic și Sportiv. 

Luptătorul moldovean s-a calificat după victoriile pe care le-a avut în fața vicecampionului european, turcul Kerem Kamal, scor 8-0 și Zholaman Sharshenbekov din Kîrghizstan, scor 9-0.

În penultimul act, Victor Ciobanu îl va întâlni pe cubanezul Luis Alberto Orta Sanchez. Meciul va avea loc astăzi de la ora 12:15.

După o pauză de 25 de ani, Moldova ar putea avea din nou medalie la Jocurile Olimpice în proba de lupte greco-romane. La Atlanta, pe treapta a treia a podiumului de premiere a urcat Serghei Mureico.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!