/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

/FOTO/ Luptătorul moldovean Victor Ciobanu s-a calificat în semifinalele de la Jocurile Olimpice de la Tokyo

01 august 2021, ora 11:32

Luptătorul de stil greco-roman Victor Ciobanu s-a calificat în semifinalele categoriei de greutate 60 kg de la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Un anunț în acest sens a fost făcut de către Comitetul Național Olimpic și Sportiv. 

Luptătorul moldovean s-a calificat după victoriile pe care le-a avut în fața vicecampionului european, turcul Kerem Kamal, scor 8-0 și Zholaman Sharshenbekov din Kîrghizstan, scor 9-0.

În penultimul act, Victor Ciobanu îl va întâlni pe cubanezul Luis Alberto Orta Sanchez. Meciul va avea loc astăzi de la ora 12:15.

După o pauză de 25 de ani, Moldova ar putea avea din nou medalie la Jocurile Olimpice în proba de lupte greco-romane. La Atlanta, pe treapta a treia a podiumului de premiere a urcat Serghei Mureico.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram