Bărbatul care a spart geamul de la clădirea Guvernului le-a dat astăzi emoții celor de la Parlament. Potrivit poliției capitalei, el a venit astăzi lângă clădirea legislativului și ar fi manifestat un comportament agresiv. Au fost imediat alertați oamenii legii, care l-au dus la inspectoratul de poliție. Însă, pentru că nu a distrus nimic, a fost eliberat. Anterior, bărbatul, în vârstă de 37 de ani și orginar din Chișinău, se plângea că vrea să ajungă după gratii pentru că nu are unde locui și nici ce mânca. El a ieșit din închisoare în urmă cu un an și spune că are mai multe dosare pe numele lui. 

Bărbatul care a spart geamul de la clădirea Guvernului le-a dat astăzi emoții celor de la Parlament. Potrivit poliției capitalei, el a venit astăzi lângă clădirea legislativului și ar fi manifestat un comportament agresiv. Au fost imediat alertați oamenii legii, care l-au dus la inspectoratul de poliție. Însă, pentru că nu a distrus nimic, a fost eliberat. Anterior, bărbatul, în vârstă de 37 de ani și originar din Chișinău, se plângea că vrea să ajungă după gratii pentru că nu are unde locui și nici ce mânca. El a ieșit din închisoare în urmă cu un an și spune că are mai multe dosare pe numele lui. 

Atunci, el a declarat că a fost întemnițat de la vârsta de 14 ani și a ispășit o pedeapsă de 22 de ani de pușcărie pentru un furt. Acum, însă, vrea să ajungă din nou în penitenciar, pentru că nu are unde locui și nici cu ce se hrăni. Deși a fost preluat de un echipaj al poliției și dus la Inspectorat pentru audieri, ulterior a fost repus în libertate.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!