/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. Germania va transfera de urgență mii de obuze Kievului

/VIDEO/ Suculenți și dulci de-ți lasă gura apă, primii pepeni verzi moldovenești au apărut deja în vânzare

01 august 2021, ora 08:32

Suculenți și dulci de-ți lasă gura apă, primii pepeni verzi moldovenești au apărut deja la tarabe. În unele localități, aceștia sunt vânduți chiar de pe lan. O familie din comuna Budești se laudă cu pepeni verzi crescuți sută la sută bio. Fără nitrați și direct de pe câmp, cumpărătorii pot să-și aleagă pepenii doriți.

Această familie cultivă pepeni verzi pentru al doilea an consecutiv. Ca de fiecare dată, producătorul și-a amenajat o tarabă chiar la marginea lanului și vinde pepenii verzi chiar de pe lan. Ademeniți de produsele mult-așteptate, cumpărătorii nu se lasă așteptați, astfel că familia nu duce lipsă de clienți. Cei care sunt din localitate spun că au încredere în marfa pe care o cumpără pentru că a crescut în ochii lor.

Nu au ezitat să cumpere pepeni verzi nici alți șoferi din trafic, ei spun că nu prea au încredere în cei de la piață, așa că au preferat să-și culeagă cu mâna lor.

Nadejda spune că este al doilea an când cultivă pepeni verzi și speră ca munca să fie răsplătită. Cât privește calitatea, femeie dă asigurări că pepenii verzi sunt crescuți sută la sută natural.

Medicii toxicologi recomandă oamenilor să consume aceste fructe doar la sezon. Primii pepeni verzi moldovenești apar la finele lunii iulie, începutul lui august.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram