/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

/HOROSCOP/ Este o zi „cam aprinsă” pentru Lei. Săgetătorii ar trebui să țină cont de intuiție

02 august 2021, ora 09:03

Este o zi „cam aprinsă” pentru Lei, în timp ce Săgetătorii ar trebui să țină cont de ceea ce le șoptește intuiția. Fecioarele ar putea avea parte de o zi foarte frumoasă, dacă sunt dispuși să vadă și lucrurile bune. Ce rezervă astrele pentru fiecare zodie în parte, aflați din Horoscopul de astăzi, 2 august. 

Berbec: Ai parte de o zi interesantă, care te invită la răbdare și la condescendență în toate interacțiunile cu cei din jur. Bine ar fi să și faci ceea ce simți, dar să alegi ceea ce e bun.

Taur: Ai spor în toate, chiar și la nervi și supărări și de aceea ar fi păcat să alegi să-ți îndrepți atenția spre aceste lucruri. Poți alege să vezi și partea bună a lucrurilor, chiar dacă nu faci asta, de obicei.

Gemeni: Este o zi în care viteza nu este recomandată, chiar și atunci când faci ceva care îți este foarte bine cunoscut. Se pot strecura erori pe care tot tu va trebui să le repari.

Rac: Ai nevoie de căldură sufletească, de sugestii pozitive și de cuvinte frumoase. Chiar dacă ești convins că nu ai de la cine le primi, ar fi bine să începi tu și să observi rezultatul.

Leu: Este o zi cam aprinsă, dar pentru tine intensitatea este ceva obișnuit, așa că te vei descurca foarte bine. Cu toate acestea, cei dragi ar trebui protejați de anumite reacții, prea intense.

Fecioară: Poate fi o zi foarte frumoasă, cu condiția să fii tu dispus să vezi și lucrurile bune, să oprești puțin vânătoarea de greșeli ale celor din jur și să renunți, pentru o vreme, la plăcerea de a-i critica.

Balanță: Poate că unii dintre prieteni nu răspund solicitărilor tale așa cum te aștepți sau deloc, dar poate că există un motiv, pe care tu nu-l cunoști și ar fi bine să cercetezi problema.

Scorpion: Se anunță situații cam intense, mai ales pe plan profesional sau în cadrul unui grup din care faci parte. Reacțiile tale față de problemele din familie sunt ca nuca în perete.

Săgetător: Ar fi bine să ții cont de ceea ce-ți șoptește intuiția, chiar dacă vocea ei e mai firavă și mai delicată decât ceea ce îți spune rațiunea rece.

Capricorn: Situația, în general, îți cere mai mult și mai multe decât ești tu dispus, în acest moment, să oferi. Există soluții, de compromis, dar și pentru acestea e nevoie de bunăvoință.

Vărsător: Ai tendința de a vorbi prea mult și de a face prea puțin pentru a rezolva problemele din relațiile cu cei dragi. Poate nu te pricepi, dar ai putea începe, chiar acum, să te informezi.

Pești: Tensiunile din familie nu se rezolvă dacă alegi să le amplifici prin replici neinspirate sau soluții de moment, improvizate. Este important să ai răbdare și să-i asculți pe toți.

Sursa: Libertatea.ro

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram