/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Norocul a fost de partea sa! Cum Esteban Ocon şi-a ridicat primul trofeu în cariera de Formula 1

missing
02 august 2021, ora 09:21

Francezul Esteban Ocon de la Alpine Racing pleacă în vacanța de vară cu Marele Premiu de Formula 1 al Ungariei câştigat! Este prima sa victorie în acest campionat de când participă în calitate de pilot principal într-o echipă, din 2016.

Circumstanțele create au fost pur şi simplu de partea sa. Tânărul în vârstă de 24 de ani a plecat de la start de pe poziţia a opta (din rândul patru) şi a ştiut să profite de carambolul în care au fost implicate mai multe monoposturi pilotate de favoriţi ai întrecerii. Citeşte continuarea articolului şi vezi cele mai tari momente ale cursei, pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram