Ploaia abundentă și vântul puternic care s-au simțit în a doua jumătate a zilei de astăzi au făcut ravagii în mai multe regiuni ale țării. În 31 de localități energia electrică a fost întreruptă. În prezent, specialiștii lucrează pentru a restabili curentul electric. 

Potrivit furnizorului, energia electrică s-a întrerupt din motiv că au fost rupte conductele. Localitățile care au rămas fără curent sunt din raioanele Criuleni, Orhei, Anenii Noi și Stefan Vodă, conform informațiilor recepționate la ora 17:00.

Pentru evitarea accidentărilor în cazul producerii rupturilor de conductor, Premier Energy Distribution atrage atenția populației, a agenților economici și a autorităților publice respectarea strictă a regulilor de protecție împotriva electrocutărilor.

Deși a durat doar câteva minute, ploaia din această după – amiază a transformat Capitala într-o „mică Veneție”. Mai multe străzi au fost inundate, iar mașinile și pietonii au circulat cu greu printre șuvoaiele de apă.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!