Gemenii ar putea intra în conflicte acute cu cei din anturajul apropiat, racii ar fi bine să evite discuțiile despre bani, iar peștii s-ar putea trezi la locul de muncă cu solicitări mai grele decât de obicei. Vedeți ce au pregătit astrele pentru 3 august.

Horoscop Berbec – 3 august 2020:

Se anunță o zi deosebit de tensionată, ca și cum toate problemele adunate cer să fie rezolvate acum. Este o impresie falsă, care nu face bine nimănui.

Horoscop Taur – 3 august 2020:

Sunt posibile probleme în familie, de fapt o accentuare a unor probleme deja cunoscute. Ar fi bine să îți temperezi tonul și să apreciezi mai mult pacea decât rezolvarea unor chestiuni de moment.

Horoscop Gemeni – 3 august 2020:

Ai putea intra în conflicte acute cu cei din anturajul apropiat sau cu persoane necunoscute, pur și simplu, care nu au intenții rele, probabil, dar stau în calea planurilor tale.

Horoscop Rac – 3 august 2020:

Ar fi bine să eviți discuțiile despre bani sau bunuri cu oricare dintre membrii familiei sau cu partenerii de afaceri. Poate că e un subiect la ordinea zilei, dar astăzi orgoliul este la cote maxime.

Horoscop Leu – 3 august 2020:

Situația se infamează foarte ușor, din nimic, și toți pot simți nevoia să exprime reproșurile îndelung amânate, chiar dacă nici ei nu cred în ele.

Horoscop Fecioară – 3 august 2020:

Se poate ajunge la complicații nedorite la locul de muncă sau în legătură cu starea ta de sănătate, dacă nu vei dori să o lași mai moale cu toate, inclusiv cu tonul pe care îl folosești în dialoguri.

Horoscop Balanță – 3 august 2020:

Se pot strica relațiile cu cei dragi din cauza unor momente foarte intense în care se ajunge la conflicte, fără să știi nici tu de ce. Sunt probleme amânate care acum se aprind ușor.

Horoscop Scorpion – 3 august 2020:

Se poate ajunge foarte ușor la conflicte acute în familie, problemele fiind vechi și cunoscute, dar nerezolvate la momentul potrivit, adică atunci când au apărut prima oară.

Horoscop Săgetător – 3 august 2020:

Te poți trezi în situații conflictuale pe care nu tu le-ai generat, poate nici nu ai contribuit la ele. Este nevoie de o minte limpede, care să judece totul la rece, dar e greu de găsit, astăzi.

Horoscop Capricorn – 3 august 2020:

Ești tentat să transformi orice problemă, oricât de mică, într-o chestiune de orgoliu, ca și cum cei din jur nu vor decât să îți conteste autoritatea prin tot ce fac.

Horoscop Vărsător – 3 august 2020:

Dacă nu vei dori să pui frână impulsurilor războinice, vei ajunge să te lupți cu partenerul de cuplu, deși nu ai avut intenții de acest fel și nici nu înțelegi cum ai ajuns în această situație.

Horoscop Pești – 3 august 2020:

Sunt posibile mai multe solicitări la muncă sau mai grele decât de obicei, suficient cât să simți nevoia să te revolți, deși ar trebui să știi că revolta nu îți folosește la nimic, ba te mai și consumă inutil.

Sursa: Libertatea.ro.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!