Război în Ucraina, ziua 175. Atac la Odesa și record pe podul Crimeei. Podoliak: „Ucraina vrea să creeze haos în rândul forțelor ruse”

economic

După șapte ani de la începutul reparațiilor, sectorul de drum care trece prin localitățile Strășeni și Vatra este gata în proporție de 85%

04 august 2021, ora 18:01
Distribuie:

După șapte ani de la începutul reparației, traseul Chișinău – Ungheni nu este încă gata. Bunăoară, pe sectorul de drum cu o lungime de 17,6 kilometri, care trece prin localitățile Strășeni și Vatra, lucrările au fost finalizate în proporție de abia 85 %. 

Reprezentanții Administrației de Stat a Drumurilor (ASD) au spus că în prezent, antreprenorul execută lucrări de construcție a stratului de fundație, așternere a stratului de asfalt și lucrări de construcție a sistemului de drenaj și a trotuarelor.

Lucrările de reabilitare stagnează. Acestea trebuiau să fie finisate încă în 2016. Solicitat pentru explicații, antreprenorul, Evrascon JSC, a spus că va primi bani de la oficiul central al companiei-mamă din Azerbaidjan în luna august a anului curent, pentru depășirea situației create.

Proiectul de reabilitare a sectorului drumului Chișinău – Ungheni, are o valoare de peste 23 milioane de euro, acordați Guvernului Republicii Moldova prin împrumut din fondurile Băncii Europene de Investiții.

 

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram