social

/FOTO VIDEO/ O femeie - transportată cu SMURD din Odesa la Chișinău, după ce a suferit un accident rutier

04 august 2021, ora 17:34
Distribuie:

O femeie de 57 de ani a fost adusă din Ucraina în R. Moldova, în cadrul unei intervenții transfrontaliere SMURD, după ce a avut de suferit în urma unui accident rutier care s-a produs pe 27 iulie în regiunea Odessa.

Pacienta în stare stabilă a fost preluată din spitalul din localitatea Liubașivka. Intervenția terestră transfrontalieră a fost efectuată în după amiaza zilei de astăzi, de un echipaj de medici și paramedici SMURD cu o ambulanță de tip C1.

Pe parcursul drumului femeia a fost monitorizată constant, fiind transportată la Chișinău în siguranță. În Capitală, aceasta a fost internată la Institutul de Medicină Urgentă pentru ulterioare îngrijiri medicale.

Conform datelor Inspectoratului General pentru Situații de Urgență (IGSU), aceasta este a opta intervenție transfrontalieră terestră SMURD realizată de către instituție pentru cetățenii Republicii Moldova.

Distribuie:
Dacă ți-a plăcut acest material - te invităm să-l distribui pe rețelele de socializare pentru ca să afle și prietenii tăi.
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetelegram